Vosaltres heu escollit…

Després de sotmetre’s a votació, 25 persones (a les quals estic molt agraït pel seu suport) han marcat el destí de la següent aventura.

Amb un 32% ha guanyat la temàtica de Fantasia: Fades i Bruixes, molt seguit sempre per Teoria de la Conspiració que s’ha quedat per darrera amb un 24%.

25Genere

Pel que es refereix al tipus de narració s’ha decidit per un indiscutible 68% que serà en format Narració Externa, en tercera persona, composant una història corall amb diferents protagonistes actuant en paral·lel.

25TipusNarracio

També ha estat bastant clara la decisió de la gent de passar del format setmanal (36%) al format quinzenal (56%).

25TerminiPublicacio

Potser perquè amb quinze dies es té més moments per a la lectura s’ha escollit per un 52% que la llargada de les entregues sigui arbitraria segons es requereixi en cada entrega, sent preferent per un 44% que no se superin les sis pàgines habitualment.25Llargada

Una altre novetat és el dia de publicació. En aquesta nova entrega el dia de publicació serà a mitja nit entre el divendres i el dissabte (40%).

25DiaPublicacio

Ja tenim, doncs, la temàtica escollida (Fades i Bruixes), llargada de l’entrega (variable), dia de publicació (cada 15 dies, la mitja nit de divendres a dissabte).

Ja teniu un dia que reservar-vos, ara només caldrà que prepari bé l’aventura i així puguem viure junts aquesta gran aventura!

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s