Escalfant motors

Finalitza l’agost i s’aproxima la data d’inici de la nova aventura; així que he volgut fer aquest post per posar-vos al dia de com està tot plegat.

El tema escollit va ser: “Fades i bruixes”, seguit de prop per “Teoria de la conspiració”; així que he decidit barrejar una miqueta els dos temes. Complicat, si, però m’agraden els reptes.

El format d’aquesta nova història serà diferent a la de l’anterior; ja que va sortir format quinzenal i de llargada indefinida per un cantó i història coral per l’altre… Això fa que tindrem unes entregues denses i llarguetes cada quinze dies.

Per introduir la història començaré amb un capítol zero o introducció que titularé: Gènesis, on explicaré l’evolució de la humanitat a costat dels éssers  fantàstics.

Per  fer el gènesis m’estic documentant, buscant molta informació sobre teories, sobre mites, llegendes, prehistòria… Inclús m’he fet un excel amb els principals fets o esdeveniments importats de manera cronològica i un google maps ubicant cada fet per traçar una ruta descriptiva.

Quan tingui acabat aquest capítol pilot el publicaré, per tal de començar a copsar les vostres primeres impressions.

La meva idea és publicar el capítol 1 la nit del 2 al 3 de novembre, coincidint amb l’endemà de Halloween i la Nit de Tots Sants, per aprofitar “l’ambientillu”.

No descarto anar fent algun que altre post per anar-vos donant a conèixer nova informació sobre la història, com els personatges, fonts d’inspiració, materials sobrants de la recerca d’informació, mapes, excels, fitxes de personatge…

Com diu el títol: Anem escalfant motors.

 

Anuncis

2 pensaments sobre “Escalfant motors

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s