Votacions entrega 04

En la quarta entrega vam poder veure com l’abusadora de l’Emma es veia coberta d’aranyes imaginaries que la van deixar en evidència davant de tots els companys de classe quan intentava donar una lliçó a la Júlia.

Ara les coses no poden ser igual després d’aquest incident i de que fos la pròpia Júlia la única qui estengués una mà a l’Emma per ajudar-la.

En les votacions vosaltres vareu poder escollir quina reacció tindria l’Emma amb tot això.

Entrega4_vots01

La decisió va ser escollir amb un 50% que l’Emma li agafés respecte i se’n allunyés.

En la trama de Sirhan vam poder escollir quin efecte tindria la mossegada al Bolet de Donum que es va veure obligat a fer.

Entrega4_vots02

Aquí s’ha produït un inusual empat a quatre bandes. En un cas així queda descartada la pregunta i en incògnita el resultat. S’anirà descobrint al llarg de la història.

En acabar l’entrega 4  us vaig presentar un nou personatge, un unicorn. Alguns de vosaltres ja vareu lligar caps: Sirhan busca un unicorn i de cop n’apareix un amb nom propi.

Realment Inhorn no és com els altres altius unicorns, que es mouen pel mon aliens a tot el que els envolta, sentint-se superiors a qualsevol altre esser viu. Sabent-se més purs que l’aigua i l’aire o més poderosos que els mags i les fades.

Es per això que fem un exercici d’empatia amb aquest personatge i el dotem d’una ànima peculiar, preocupant-se per la papallona que sense voler ha condemnat enganxant-la en la teranyina.

Entrega4_vots03

En aquest cas la majoria heu escollit que salvaria la papallona. El sentiment de culpabilitat de l’unicorn per haver estat ell qui alterés el curs dels esdeveniments fa que es senti en la obligació de salvar-la.

L’Ivan està impacient per saber quin nou artefacte es trobarà dins de la motxilla que l’espera a Punta Arenas. Així doncs era un bon moment per preguntar-vos quin element voleu integrar en la història.

Entrega4_vots04

El resultat, novament per la majoria, ha sortit el vestit sencer amb funcions avançades. Realment crec que és una molt bona elecció. Totes elles eren potents recursos dels que en pensava treure tot el suc possible.

Finalment us pregunto amb quins dos personatges voleu que ens centrem en aquesta història.

Empaten a 2 vots l’Ivan, el Pedro Javier i la Eugènia… Seguides de l’Ona i la Júlia.

Entrega4_vots05

La interpretació d’això és que veurem el desenllaç de la votació de l’Inhorn i llegirem un bon tros d’història del Pedro Javier, que per fi entra pel túnel del que li parlava l’Estefania. Veurem arribar a Punta Arenas a l’Ivan i veurem com descobreix el vestit. Finalment, per completar amb les vostres propostes dedicarem un tram on l’Eulàlia tindrà un paper important però també mencionarem a la Júlia i l’Ona.

En fi, espero que gaudiu de la pròxima entrega com jo ho he fet escrivint-la.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s