VOTACIONS ENTREGA 06

En la entrega vam deixar diferents fronts oberts que havia de tancar en en l’entrega 06; per aquest motiu en aquesta entrega hi havien poques possibilitats de decidir sobre la trama. Així que la majoria son opcions d’encetar una nova escena o escenari.

Després d’aquesta experiència torbadora, PJ decideix…

A en Pedro Javier l’ha posseït l’esperit de la Catarina a través de l’anell negre que ara ja no es pot treure. Sembla que en certes ocasions pot ser capaç de fer coses sobrenaturals tot i que el seu cos se’n ressenti.

És normal que estigui espantat i perdut… i aquí és on us heu pronunciat vosaltres.

Capitol6_Vots01

Heu decidit que com que Pedro Javier és una persona analítica vol que la Estefania li respongui uns quants dubtes (cal no oblidar que, a part, se sent atret per ella). El principal enigma és d’on ha tret aquest aquest que li va donar i qui (coi) és la Catarina.

 

L’Inhorn ha intentat esperar a l’arment i no ha funcionat. Com reacciona?

Aquest unicorn és diferent a la resta, no encaixa en l’arment. En la natura i sobretot en castes tant pures, no encaixar és un doble viatge de sortida del grup. Per un cantó perquè se sent millor fora i per altre cantó perquè el grup està millor sense ell. La soledat sempre és complicada i per això l’Inhorn creia que el seu lloc estava en l’arment, però ningú torna per ell.

Per altre cantó una petita criatura femenina de cabells vermells s’ha presentar per ajudar-lo.

Cap a on menarà el destí de l’unicorn?

Capitol6_Vots02

Aquí s’ha produït un empat.

La meitat justa voleu que es quedi al bosc, i l’altre meitat que surti del Bosc Encantat… ara bé, on hi ha unanimitat és que voleu que l’Inhorn continuï amb la petita criatura salvadora.

 

Què es troba l’Ona quan arriba al regne de les Fades?

La petitona de la família Valls Domènech ha marxat a través del televisor, a lloms d’un cigne cap al Regne de les Fades. Han insistit molt, diuen que la necessiten, però què es trobarà l’Ona quan hi arribi?

Capitol6_Vots03

El que està clar és que, segons vosaltres, el regne no està per festes. Té un bon merder esperant-la. Com que hi ha hagut un empat, al rebre a l’Ona li faran un recorregut explicant-li les funcions de les diferents fades però tot està fet un caos.

Segurament no podrem veure grans avenços en aquesta trama, però si descobrir com funciona gran par del regne de les fades.

 

Com es prenen els pares que l’Ona no hi sigui? (no recorden l’anterior fuga)

L’altre cara de la moneda de l’aventura fantàstica de l’Ona és la dura realitat a la que s’hauran de veure evocats els pares de l’Ona quan tornin a casa i no se la trobin.

Uns pares normals, de cop i volta es troben que han perdut una nena de quasi set anys!

Com resoldran la situació?

Capitol6_Vots04

Hi ha una cosa que m’agrada fer sovint, i és posar una opció absurda o exagerada. En aquest cas hagués estat que en Gerard sospités de’n Pep, el porter. Hauria recordat que la Júlia li comentava lo amable que era amb elles, com les saludava sempre al tornar de l’escola… Donant-li voltes veuria clar que és el que més pot saber qui hi ha a casa i qui no. Tot això l’hagués fet carregar contra ell… Però aquesta línia queda esborrada per centrar-nos en el que realment importa, que l’Ona no hi és.

Uns vareu dir que els pares carregarien contra la Júlia (ja que era la seva responsabilitat el de cuidar-la),  altres dieu que ràpidament truquen als mossos però la meitat dels vots diuen que abans d’alertar a ningú cercaran pistes per dins de casa per saber el que ha passat. Una manera també de saber, exactament, què denunciar.

 

Sirhan està atrapat en el Bosc Viu. Com se’n sortirà?

En l’anterior entrega no havia sortit en Sirhan i, en aquesta entrega, la seva seqüència té un caire més introductori d’un nou escenari que no pas d’escena clau.

Una adversitat se li ha presentat, el Bosc Viu s’ha manifestat i Sirhan, amb la seva habilitat incontrolada ha pogut percebre les males intencions del bosc.

Però com se’n en sortirà? Aquí teníeu vosaltres la paraula.

Capitol6_Vots05

Les tres opcions han rebut vots, però la mitat s’han concentrat en l’opció d’anar al cor del bosc per parlar-ne amb l’esperit regent i demostrar-li la seva bona fe.

 

L’Ivan ha estat dut a l’illa de Thule, on és rebut per tot un exèrcit nazi presidit per una estrafolària senyora. Però què volen d’ell?

Per alguna raó han fet pres a l’Ivan i l’han dut a una illa estranya amb una societat nazi secreta. Una comitiva militar, presidida per una senyora estranya de llarga melena canosa, el rep al moll.

Què volen d’ell?

Capitol6_Vots06

Per gran majoria heu decidit que aquesta gent vol saber tant com els seus rivals. Que els sembla bé que investigui coses, ja que és arriscat i la seva fama el precedeix, però tot el que ell descobreixi també ho sabran des de la Societat Thule.

Lluny de fiar-se’n com a agent doble, li implanten un xip de rastreig i monitorització.

Com sempre, vosaltres heu escollit quin rumb prendrà la pròxima entrega.

Ara em toca a mi posar-me mans a la feina i materialitzar-ne el resultat.

Si tot va bé, ens llegim el divendres amb la setena entrega!

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s