Votacions – entrega 10

Després d’un petit lapse entre capítols ens retrobem amb tots els personatges, les històries estan més properes les unes a les altres del que han estat mai. Entrem a la següent fase on poc a poc anirem veient com els personatges que portem més de dos mesos seguint per separat, poc a poc es van trobant i interaccionant entre ells.

Una decisió important era la que havia de decidir l’Inhorn, i se’m va oblidar de posar a la votació (ho sento). Us la proposo aquí: https://goo.gl/forms/TVTZswwF0gCUO77p1

Mentrestant anem a veure què heu decidit amb aquesta votació.

IVAN MILLER – Està sol i no el poden trobar. Què creus que hauria de fer?

L’Ivan té clar que, amb les coses que té ara mateix, no pot obrir la porta daurada i creu haver trobat el secret de com obrir-la però li falten parts per a poder fer-ho. Partint d’aquesta base i de que no el poden localitzar, deixant al marge els perills superats per arribar al punt on està, ha de fer alguna cosa per canviar la seva situació.

capitol10_vots01

La opció guanyadora ha estat finalment baixar i mirar de travessar aquella estranya boira.

Us haig de confessar, que si la opció guanyadora hagués estat la de saltar de la piràmide, l’Ivan Miller hauria mort; doncs tot i ell tenir-ne seriosos dubtes no està pas dins de cap somni.

Veurem què li espera en aquesta misteriosa boirina.

PEDRO JAVIER – Amb la nova informació què farà?

Aquí tenim al Pedro Javier en una situació complicada, però vosaltres heu tingut molt clar quina postura adoptar; ja que les que heu escollit son combinables.

capitol10_vots02

La primera, optar per indagar sobre la Xàyde era una manera de seguir amb el tema però marcant les distàncies amb lo sobrenatural.

La segona opció era acceptar la presència de la Catarina i establir-hi voluntàriament el contacte. Això ja marca un canvi de mentalitat en el personatge, que tot i perseguir sempre aquests casos els vivia una mica des de la butaca de l’espectador.

La tercera opció, la del videopost, era fugir d’estudi, no afrontar els nous fets paranormals i narrar-los des de la distància.

Finalment ha guanyat la quarta opció, cosa que em transmet que us interessa saber més sobre el tema i no us preocupa que en Pedro Javier estigui endinsant-se en una zona fosca.

ONA – Des d’on és ha divisat 4 possibles llocs on anar, un cop es lliuri de la Xàyde. Quin escollirà?

Aquí poca cosa hi ha a comentar, unanimitat absoluta, totes les persones que heu votat voleu que l’Ona s’acosti als Unicorns. Té sentit.

L’Ona és una nena de 7 anys, està en un món de fantasia. Per ella, els unicorns son un somni fet realitat i és el seu primer contacte amb un d’aquests animals.

(Nota: No sé si us heu plantejat perquè no troba a faltar a la seva família ni està més espantada… Potser aviat ho anirem descobrint.)

capitol10_vots03

JÚLIA – Ara sap que la seva germana està entre les fades. A quí acudeix?

Té molta lògica la lectura d’aquests resultats. Està clar que la Júlia si vol avançar aha de contactar amb la gent més sàvia que conegui, al menys sobre aquests temes. Actualment només son la Maria Rosa i la Eugènia.

Tot i que l’Eugènia és qui havia enviat a la Júlia a contactar amb la Maria Rosa (suposo que per això té el 25% de vots), és molt diferent parlar en un local de bruixeria amb una dona que has vist poseïda, que amb una agradable velleta que t’ofereix galetes i panellets casolans.

La guanyadora, sens dubte, és la Eugènia.

capitol104_vots0

SIRHAN – Té una difícil decisió davant seu…

Ja ha perdut a un dels seus companys de viatge, ni més ni menys que a l’Amic.

El seu enorme guepard no el pot seguir allà on el seu gurú el va enviar.

El pou de la Veritat. Amb què s’haurà d’enfrontar en Sirhan?

Sigui com sigui es nota clarament la tessitura entre el deure de la missió i la implicació afectiva.

capitol104_vots05

Suposo que la última paraula aquí la tinc jo… Deixerem que l’aventura simplement fueixi.

Abans d’acomiadar aquesta entrada vull avisar que tornarem a tenir entregues en les que no surtin tots els personatges o que la participació d’aquests sigui transitòria o testimonial.

Aprofito per a demanar-te que dediquis uns instants al següent link: https://goo.gl/forms/jfnJkjgbjlNyOmDf2

Que l’aventura no s’aturi…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s